Lezyne Fietslampen

Hieronder staan alle modellen Lezyne Fietslampen waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mag mijn fietslamp ook een andere kleur licht geven? Geverifieerd
Nee. De Nederlandse wet schrijft voor dat fietsverlichting aan de voorkant wit of geel moet zijn en rood aan de achterkant. ook knipperende lichten zijn officieel niet toegestaan.

Ik vind dit nuttig (21)
Moet ik de USB kabel van Lezyne gebruiken om mijn fietslamp op te laden of kan ik ook een andere kabel gebruiken? Geverifieerd
Hoewel het mogelijk kan zijn de lamp op te laden met een andere kabel, geeft Lezyne aan dat dit ongewenst is omdat er mogelijk schade aan de lamp kan ontstaan en bij gebruik van een andere kabel de garantie vervalt.

Ik vind dit nuttig (8)
Kan ik de lamp opladen zonder dat de batterij al helemaal leeg is? Geverifieerd
Ja dat is mogelijk. Om de batterij echter zo lang mogelijk mee te laten gaan is het beter deze eerst helemaal leeg te laten lopen alvorens deze weer op te laden.

Ik vind dit nuttig (2)