HandleidingKwijt Log in

Handleiding Fishome 60 Light Aquarium

Handleiding voor je Fishome 60 Light Aquarium nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.89 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Fishome 60 Light Aquarium vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Fishome product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoeveel vissen mogen er in mijn aquarium? Geverifieerd
Als vuistregel voor zoetwatervissen geldt één centimeter vis per liter water en voor zoutwatervissen een halve centimeter vis per liter water. Daarbij dient rekening gehouden te worden met de capaciteit van het filter en de decoratieve elementen in het aquarium.

Ik vind dit nuttig (196)
Hoe vaak moet ik een aquarium schoonmaken? Geverifieerd
Er is speciale apparatuur om de waarden in het water te meten en zo te bepalen wanneer schoonmaken noodzakelijk is. Wanneer deze apparatuur niet beschikbaar is dan is het goed om het aquarium in ieder geval eens per week schoon maken.

Ik vind dit nuttig (105)

Praat mee over dit product

Handleiding Fishome 60 Light Aquarium