HandleidingKwijt Log in

Handleiding Frisco 101813 Krabpaal

Handleiding voor je Frisco 101813 Krabpaal nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.58 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Frisco 101813 Krabpaal vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Frisco 101813 Krabpaal?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Frisco 101813 Krabpaal. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Frisco. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Frisco 101813 Krabpaal in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Frisco
Model 101813
Categorie Krabpalen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.58 MB

Alle handleidingen voor Frisco Krabpalen
Meer handleidingen voor Krabpalen

Veelgestelde vragen over Frisco 101813 Krabpaal

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik heb een krabpaal. Is het nog nodig om de nagels van mijn kat te knippen? Geverifieerd

Als de kat alleen binnen verblijft, kan het nodig zijn om naast het gebruik van de krabpaal ook de nagels te knippen. Een kat die naar buiten kan, heeft zijn nagels onder andere nodig als verdedingmechanisme.

Ik vind dit nuttig (36) Lees meer

Wat is de beste plek voor een kattenboom? Geverifieerd

Hoewel de beste plaatsing van veel factoren afhangt, is een krabpaal over het algemeen een goede plek in de buurt van een raam. Hierdoor kan de kat heerlijk zonnen en zich vermaken door naar buiten te kijken. Plaats de krabpaal ook niet te dicht bij de kattenbak.

Ik vind dit nuttig (1) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Frisco 101813 Krabpaal. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Frisco 101813 Krabpaal

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën