Handleidingen voor Aigger Naaimachines

Hieronder staan alle modellen Aigger Naaimachines waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Welke maat naald moet ik gebruiken? Geverifieerd

De maat van de naald hangt af van de stof. Hoe dikker de stof, hoe dikker de naald. De toepassing van de naald wordt vaak op de verpakking vermeld.

Ik vind dit nuttig (1132) Lees meer

Ik heb alles gecontroleerd, maar mijn naaimachinedraad breekt steeds, wat kan ik doen? Geverifieerd

Als de bovendraad van de machine blijft breken waar de naald in de stof komt, kan het zijn dat de naaldplaat of het spoelhuis kleine beschadigingen heeft in de vorm van krassen en / of scherpe randen. Deze kleine beschadigingen kunnen ervoor zorgen dat de draad na een paar steken breekt.

Ik vind dit nuttig (1062) Lees meer

Hoe lang gaat een naaimachinenaald mee? Geverifieerd

Dit kan verschillen per fabrikant, maar over het algemeen gaat een naald ongeveer 8 uur mee. Het kan langer duren voordat de naald breekt, maar daarvoor is deze al bot geworden en kan de stof beschadigen.

Ik vind dit nuttig (536) Lees meer

Mijn naald breekt steeds af, waar kan dit door komen? Geverifieerd

Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Het kan dat het niet de juiste naald voor de gekozen stof is, de naald te laag is ingezet, het kan dat de stof niet goed begeleidt wordt of dat het spoelhuis verkeerd zit.

Ik vind dit nuttig (499) Lees meer

Moet mijn naaimachine helemaal uit staan om de naald te kunnen vervangen? Geverifieerd

Alleen bij het schoonmaken van de naaimachine moet de stekker uit het stopcontact. Voor het verwisselen van de naald kunt u gebruik maken van de aan/uit knop.

Ik vind dit nuttig (389) Lees meer