HandleidingKwijt Log in

Handleiding Imperii Electronics TE.03.0136.00 Hoortoestel

Handleiding voor je Imperii Electronics TE.03.0136.00 Hoortoestel nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.51 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Imperii Electronics TE.03.0136.00 Hoortoestel vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Imperii Electronics product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waar staan ITE, ITC, CIC, en BTE voor? Geverifieerd
Deze afkortingen geven de plaatsingswijze van het gehoorapparaat aan en betekenen het volgende: ITE = In The Ear (In het oor), ITC = In The Canal (In het kanaal), CIC = Completely In Canal (compleet in het kanaal) en BTE = Behind The Ear (achter het oor).

Ik vind dit nuttig (125)
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken en onderhouden? Geverifieerd
Hoortoestellen moeten regelmatig met een droge doek worden schoongemaakt en uit de buurt van vocht worden gehouden. Het wordt ook aanbevolen om de batterijen te vervangen wanneer dat nodig is en om regelmatig te worden gecontroleerd door een audicien.

Ik vind dit nuttig (2)
Hoe lang gaan hoortoestellen mee? Geverifieerd
De levensduur van hoortoestellen kan variëren afhankelijk van het type en de kwaliteit van het apparaat. Gemiddeld gaan hoortoestellen tussen de 3 en 7 jaar mee. Het is belangrijk om regelmatig controles en onderhoud door een audicien te laten uitvoeren om de levensduur van het apparaat te garanderen.

Ik vind dit nuttig (2)

Praat mee over dit product

Handleiding Imperii Electronics TE.03.0136.00 Hoortoestel