Handleiding Innoliving INN-024 Eeltverwijderaar

Handleiding voor je Innoliving INN-024 Eeltverwijderaar nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

ROLLER PER PEDICURE
INN-024
MANUALE D’USO - USER MANUAL
MANUAL DE USO- MANUEL D’INSTRUCTION
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.3 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Innoliving INN-024 Eeltverwijderaar vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Innoliving INN-024 Eeltverwijderaar?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Innoliving INN-024 Eeltverwijderaar. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Innoliving INN-024 Eeltverwijderaar. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Innoliving. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Innoliving INN-024 Eeltverwijderaar in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Innoliving
Model INN-024
Categorie Eeltverwijderaars
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.3 MB

Alle handleidingen voor Innoliving Eeltverwijderaars
Meer handleidingen voor Eeltverwijderaars

Veelgestelde vragen over Innoliving INN-024 Eeltverwijderaar

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik gebruik regelmatig een eeltverwijderaar, maar de eelt op mijn voet blijft terugkomen. Hoe kan dat? Geverifieerd

Eelt ontstaat wanneer er te veel druk op één enkel punt wordt uitgeoefend. Deze eelt van verwijderd worden, maar blijft terugkomen zolang de oorzaak niet wordt weggenomen. Andere schoenen of anders lopen kan zorgen dat de druk wordt weggenomen.

Ik vind dit nuttig (35) Lees meer
Handleiding Innoliving INN-024 Eeltverwijderaar

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën