HandleidingKwijt Log in

Handleiding Inventum EDR 150 Boiler

Handleiding voor je Inventum EDR 150 Boiler nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.78 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Inventum EDR 150 Boiler vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Inventum EDR 150 Boiler?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Inventum EDR 150 Boiler. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Inventum. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Inventum EDR 150 Boiler in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Inventum
Model EDR 150
Categorie Boilers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.78 MB

Alle handleidingen voor Inventum Boilers
Meer handleidingen voor Boilers

Veelgestelde vragen over Inventum EDR 150 Boiler

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn boiler geeft alleen lauw water, hoe kan dat? Geverifieerd

Dit is waarschijnlijk een teken dat de thermostaat defect is. Neem contact op met de fabrikant voor advies.

Ik vind dit nuttig (978) Lees meer

Heeft het zin om mijn boiler tijdens afwezigheid of vakantie uit te schakelen? Geverifieerd

Veel moderne boilers zijn erg energiezuinig. Bij een afwezigheid of vakantie van korter dan 1 week kost het dan vaak meer om het water weer op te warmen dan om het gedurende die periode warm te houden. Bij erg lange afwezigheid kan het zuiniger zijn de boiler uit te schakelen.

Ik vind dit nuttig (324) Lees meer

Er komt water uit het overdrukventiel, is dat normaal? Geverifieerd

Ja, een boiler is een drukvat. Als de druk te hoog wordt dan zal de boiler dit verlagen door water af te voeren via het overdrukventiel. Degene die de boiler heeft geïnstalleerd zou goede afvoer moeten hebben aangelegd.

Ik vind dit nuttig (306) Lees meer

Waar kan ik mijn boiler het beste plaatsen? Geverifieerd

De boiler kan het beste geplaatst worden in de buurt van het punt waar het meeste warme water gebruikt gaat worden (bijv: badkamer). Zo is er sneller warm water en is er minimaal warmteverlies.

Ik vind dit nuttig (181) Lees meer

Wat is het verschil tussen een boiler en een geiser? Geverifieerd

Een boiler verwarmt het water voordat je het wilt gebruiken in de boiler. Bij een geiser wordt het water slechts verwarmt dat er doorheen stroomt wanneer je de kraan opendraait. Hierdoor kan het warme water bij een boiler op zijn wanneer alle voorraad is verbruikt. Daarnaast is het water dat uit een boiler komt direct warm, waarbij het water uit een geiser eerst koud is.

Ik vind dit nuttig (135) Lees meer

Zit er asbest in mijn Inventum boiler? Geverifieerd

Nee, in Inventum boilers van 1970 en later zit geen asbest. Oudere boilers zijn hoogstwaarschijnlijk al vervangen.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Inventum EDR 150 Boiler. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Inventum EDR 150 Boiler

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën