HandleidingKwijt Log in

Handleiding Juwel Bioflow M/3.0 Aquariumfilter

Handleiding voor je Juwel Bioflow M/3.0 Aquariumfilter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.37 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Juwel Bioflow M/3.0 Aquariumfilter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Juwel Bioflow M/3.0 Aquariumfilter?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Juwel Bioflow M/3.0 Aquariumfilter. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Juwel. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Juwel Bioflow M/3.0 Aquariumfilter in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Juwel
Model Bioflow M/3.0
Categorie Aquariumfilters
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.37 MB

Alle handleidingen voor Juwel Aquariumfilters
Meer handleidingen voor Aquariumfilters

Veelgestelde vragen over Juwel Bioflow M/3.0 Aquariumfilter

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik heb een aquariumfilter met sponzen. Hoe vaak moet ik deze vervangen? Geverifieerd

Sponzen dienen enkele keren per jaar vervangen te worden. Na verloop van tijd slijten sponzen en kunnen ze het water niet meer optimaal filteren.

Ik vind dit nuttig (86) Lees meer

Ik heb een aquariumfilter met actieve kool. Hoe vaak moet ik deze vervangen? Geverifieerd

Actieve kool verliest na ongeveer twee weken zijn functie en moet dan vervangen worden om het water goed te blijven filteren.

Ik vind dit nuttig (37) Lees meer

Wat is het verschil tussen een binnen- en buitenfilter? Geverifieerd

Binnenfilters bevinden zich in het aquarium en worden doorgaans voor kleinere aquaria gebruikt. Buitenfilters bevinden zich buiten het aquarium en worden voor grotere aquaria gebruikt. Buitenfilters hebben vaak een grote capaciteit en kunnen lang zonder onderhoud.

Ik vind dit nuttig (33) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Aquariumfilters. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Juwel Bioflow M/3.0 Aquariumfilter.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Juwel Bioflow M/3.0 Aquariumfilter. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Juwel Bioflow M/3.0 Aquariumfilter

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën