HandleidingKwijt Log in

Handleiding Medion MD 15694 Naaimachine

Handleiding voor je Medion MD 15694 Naaimachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 6.23 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Medion MD 15694 Naaimachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Medion product?
Ja Nee
67%
33%
3 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Welke maat naald moet ik gebruiken? Geverifieerd
De maat van de naald hangt af van de stof. Hoe dikker de stof, hoe dikker de naald. De toepassing van de naald wordt vaak op de verpakking vermeld.

Ik vind dit nuttig (833)
Ik heb alles gecontroleerd, maar mijn naaimachinedraad breekt steeds, wat kan ik doen? Geverifieerd
Als de bovendraad van de machine blijft breken waar de naald in de stof komt, kan het zijn dat de naaldplaat of het spoelhuis kleine beschadigingen heeft in de vorm van krassen en / of scherpe randen. Deze kleine beschadigingen kunnen ervoor zorgen dat de draad na een paar steken breekt.

Ik vind dit nuttig (567)
Hoe lang gaat een naaimachinenaald mee? Geverifieerd
Dit kan verschillen per fabrikant, maar over het algemeen gaat een naald ongeveer 8 uur mee. Het kan langer duren voordat de naald breekt, maar daarvoor is deze al bot geworden en kan de stof beschadigen.

Ik vind dit nuttig (386)
Mijn naald breekt steeds af, waar kan dit door komen? Geverifieerd
Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Het kan dat het niet de juiste naald voor de gekozen stof is, de naald te laag is ingezet, het kan dat de stof niet goed begeleidt wordt of dat het spoelhuis verkeerd zit.

Ik vind dit nuttig (315)
Moet mijn naaimachine helemaal uit staan om de naald te kunnen vervangen? Geverifieerd
Alleen bij het schoonmaken van de naaimachine moet de stekker uit het stopcontact. Voor het verwisselen van de naald kunt u gebruik maken van de aan/uit knop.

Ik vind dit nuttig (191)

Loading…

Praat mee over dit product

Josè 11-04-2021
Naaimachine lust heel erg

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Karin 09-04-2022
Dit probleem heb ik ook, dacht dat het aan de stof lag nadat ik alle mogelijke problemen had gecontroleerd/opgelost mar ook bij andere stoffen blijft hij dit dien. Kan dus gewoon niets meer nadien nu. Iemand nog een idee?

Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Medion MD 15694 Naaimachine