HandleidingKwijt Log in

Handleiding New Trent NT720 Bluetooth adapter

Handleiding voor je New Trent NT720 Bluetooth adapter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.28 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de New Trent NT720 Bluetooth adapter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de New Trent NT720 Bluetooth adapter?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je New Trent NT720 Bluetooth adapter. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met New Trent. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van New Trent NT720 Bluetooth adapter in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk New Trent
Model NT720
Categorie Bluetooth adapters
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.28 MB

Veelgestelde vragen over New Trent NT720 Bluetooth adapter

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Werkt bluetooth door muren en plafonds heen? Geverifieerd
Een bluetooth signaal kan door muren en plafonds heen, tenzij deze van metaal zijn. Afhankelijk van de dikte en het materiaal van de muur zal het signaal wel in sterkte afnemen.

Ik vind dit nuttig (9) Lees meer

Praat mee over dit product

Here you can share what you think about the New Trent NT720 Bluetooth adapter. If you have a question, first carefully read the manual. Requesting a manual can be done by using our contact form.

Handleiding New Trent NT720 Bluetooth adapter