HandleidingKwijt Log in

Handleiding TERRIS K-102 Bluetooth adapter

Handleiding voor je TERRIS K-102 Bluetooth adapter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.14 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de TERRIS K-102 Bluetooth adapter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de TERRIS K-102 Bluetooth adapter?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk TERRIS
Model K-102
Categorie Bluetooth adapters
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.14 MB

Veelgestelde vragen over TERRIS K-102 Bluetooth adapter

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Werkt bluetooth door muren en plafonds heen? Geverifieerd
Een bluetooth signaal kan door muren en plafonds heen, tenzij deze van metaal zijn. Afhankelijk van de dikte en het materiaal van de muur zal het signaal wel in sterkte afnemen.

Ik vind dit nuttig (9)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de TERRIS K-102 Bluetooth adapter. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding TERRIS K-102 Bluetooth adapter