Handleidingen voor Beurer Eeltverwijderaars

Hieronder staan alle modellen Beurer Eeltverwijderaars waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik gebruik regelmatig een eeltverwijderaar, maar de eelt op mijn voet blijft terugkomen. Hoe kan dat? Geverifieerd

Eelt ontstaat wanneer er te veel druk op één enkel punt wordt uitgeoefend. Deze eelt van verwijderd worden, maar blijft terugkomen zolang de oorzaak niet wordt weggenomen. Andere schoenen of anders lopen kan zorgen dat de druk wordt weggenomen.

Ik vind dit nuttig (35) Lees meer

Laatste comments

Handleiding Beurer MP 55 Eeltverwijderaar
ANNICK LEROY 09-01-2022
Nieuwe Beurer MP55 - na slechts één keer gebruik draait het tandwiel niet meer - ik geef aan dat het goed geladen was en niet is gevallen of door slechte behandeling - is er een oplossing om het te repareren? alvast bedankt voor de hulp - Groeten [email protected]


(Vertaald door Google)
Beurer MP 55 Eeltverwijderaar