SilverCrest SNM 33 B1 Naaimachine

Handleiding voor je SilverCrest SNM 33 B1 Naaimachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3,1 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de SilverCrest SNM 33 B1 Naaimachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit SilverCrest product?
Ja Nee
69%
31%
39 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het modelnummer van mijn SilverCrest product? Geverifieerd
Hoewel sommige SilverCrest producten een alternatief modelnummer hebben, zijn ze allemaal voorzien van een IAN nummer waarmee het product te indentificeren is.

Ik vind dit nuttig (811)
Welke maat naald moet ik gebruiken? Geverifieerd
De maat van de naald hangt af van de stof. Hoe dikker de stof, hoe dikker de naald. De toepassing van de naald wordt vaak op de verpakking vermeld.

Ik vind dit nuttig (370)
Hoe lang gaat een naaimachinenaald mee? Geverifieerd
Dit kan verschillen per fabrikant, maar over het algemeen gaat een naald ongeveer 8 uur mee. Het kan langer duren voordat de naald breekt, maar daarvoor is deze al bot geworden en kan de stof beschadigen.

Ik vind dit nuttig (205)
Mijn naald breekt steeds af, waar kan dit door komen? Geverifieerd
Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Het kan dat het niet de juiste naald voor de gekozen stof is, de naald te laag is ingezet, het kan dat de stof niet goed begeleidt wordt of dat het spoelhuis verkeerd zit.

Ik vind dit nuttig (1)

Praat mee over dit product

Robbert 04-04-2020
Ik heb zojuist 2 naden kunnen naaien, nu trekt de draad steeds uit de naald, of de machine slaat vast. Op de een of andre manier gaat de onderdraad niet meer goed. Heb deze nu al enkele malen opnieuw ingevoerd zoals in de handleiding beschreven, maar steeds hetzelfde probleem. Wat doe ik mogelijk fout? Zijn er tips?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door SilverCrest.