HandleidingKwijt Log in

Handleiding Sony PRS-T1 E-reader

Handleiding voor je Sony PRS-T1 E-reader nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 6.55 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Sony PRS-T1 E-reader vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Sony product?
Ja Nee
63%
37%
8 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is een ePub bestand? Geverifieerd
ePub staat voor "electronic publication" en is een bestandsformaat voor eBooks. De ePub extensie is de standaard als het gaat om eBooks, maar pas op: dit geldt niet voor de eBooks en eReaders van Amazon.

Ik vind dit nuttig (57)

Praat mee over dit product

Joop Berbé 01-01-2021
Ik heb heb een sony e-reader PRS-T1 en alhoewel deze aangeeft een internet verbinding te hebben geeft de reader aan dat hij geen toegang tot de webpagina kan krijgen. Overigens met geen enkele website

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)
Wim Koppers 11-09-2019
Als ik een van de 53 boeken op mijn TRS-T1 probeer te pakken door in het openingsscherm op boeken te drukken krijg ik te lezen: Helaas De toepassing ContentManager is onverwachts gestopt. Probeer het opnieuw. Opnieuw: verschillende malen geprobeerd, iedere keer dezelfde melding. Is er een oplossing?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Ad Duitsman mail adres . 12-12-2019
Het lampje van de oplaadfunctie knippert steeds oranje. Als ik op reset druk blijft het ook branden. De reader start niet op. Wat is mijn actie.?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Sony PRS-T1 E-reader