Swan SR11040CN Vriezer

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Swan SR11040CN Vriezer. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden. Bent u op zoek naar onderdelen voor uw product, kijk dan op onze uitgebreide onderdelenpagina voor het assortiment.

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.19 MB)

advertisement

Veelgestelde vragen

Kan ik warm eten of drinken direct in de vriezer plaatsen?
Dit is niet wenselijk. De temperatuur in de vriezer zal stijgen en dit komt de andere spullen niet ten goede.

Ik vind dit nuttig (26)
Wat houdt NoFrost in?
Vriezers met NoFrost technologie houden de lucht in de vriezer droog, waardoor er minder ijs- en rijpvorming is.

Ik vind dit nuttig (8)
Ik heb een nieuwe vriezer gekocht, kan ik deze gelijk aanzetten?
Nee, de vriezer moet eerst tenminste 4 uur rechtop staan voordat hij aangezet kan worden. Dit komt omdat de koelvloeistof eerst moet uitzakken.

Ik vind dit nuttig (3)
Hoe vaak moet ik mijn vriezer ontdooien?
Voor optimaal gebruik van de vriezer is het goed deze eens in de 3-6 maanden helemaal te ontdooien. IJsvorming in de vriezer zorgt voor minder ruimte en een hoger energieverbruik. Het ontdooiproces kan worden versneld door heet water in de lades te doen of bakken met heet water in de vriezer te plaatsen.

Ik vind dit nuttig (1)
Hoeveel ruimte moet ik vrijlaten tussen mijn vriezer en de muur?
Om een goede ventilatie te garanderen is het verstandig om ten minste 5cm vrij te houden aan de zijkanten en achterkant van de vriezer.

Ik vind dit nuttig (1)