Weber Barbecues

Hieronder staan alle modellen Weber Barbecues waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen houtskool en briquetten? Geverifieerd
Briquetten bestaan uit de resten van de houtskoolproductie, waardoor de eigenschappen anders zijn. Houtskool brand sneller en bereikt een hogere temperatuur. Briquetten daarentegen, branden langer en hebben een meer constante temperatuur.

Ik vind dit nuttig (26)
Hoe maak ik mijn Weber barbecue schoon? Geverifieerd
De deksel en ketel van de barbecue kunnen worden afgenomen met water en zeep. Het rooster kan gereinigd worden met een staalborstel. Dit gaat het best wanneer het rooster nog warm is.

Ik vind dit nuttig (3)
Kan ik hout gebruiken op mijn Weber barbecue? Geverifieerd
Nee, Weber raadt dit ten strengste af. Hout kan zeer hoge temperaturen bereiken en de barbecue vervormen.

Ik vind dit nuttig (3)