Weber Genesis EP-320 Barbecue

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Weber Genesis EP-320 Barbecue. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden. Bent u op zoek naar onderdelen voor uw product, kijk dan op onze uitgebreide onderdelenpagina voor het assortiment.

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.95 MB)

advertisement

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik mijn Weber barbecue schoon?
De deksel en ketel van de barbecue kunnen worden afgenomen met water en zeep. Het rooster kan gereinigd worden met een staalborstel. Dit gaat het best wanneer het rooster nog warm is.

Ik vind dit nuttig (1)
Kan ik hout gebruiken op mijn Weber barbecue?
Nee, Weber raadt dit ten strengste af. Hout kan zeer hoge temperaturen bereiken en de barbecue vervormen.

Ik vind dit nuttig (1)
Waar kan ik onderdelen vinden?
Voor het vinden van onderdelen raden wij aan. Zij hebben een breed assortiment aan onderdelen beschikbaar voor een groot aantal merken.

Ik vind dit nuttig (1)
Wat is het verschil tussen houtskool en briquetten?
Briquetten bestaan uit de resten van de houtskoolproductie, waardoor de eigenschappen anders zijn. Houtskool brand sneller en bereikt een hogere temperatuur. Briquetten daarentegen, branden langer en hebben een meer constante temperatuur.

Ik vind dit nuttig (1)