Vraag: We hebben onze CDW60D18 in totaal 13 maanden in bezit gehad. Werkt niet meer, P" & P3-knoppen knipperen tegelijkertijd. Kan het probleem niet vinden. Het vult en spoelt zonder probleem, dus geen blokkades bedankt, heeft volledige elektrische stroom. Waarschijnlijk de printplaat van het hoofdprogramma. het is bestemd voor de fooi. Verspilling van Koop betere kwaliteit, want dit is een valse economie.

Ik vind dit nuttig (0) | Vraag voor Currys Essentials CDW60W18 Vaatwasser
John Richardson 28-01-2021
Klinkt als precies het probleem dat ik had met mijn exemplaar van hetzelfde model. Mijn vulde ook en beweerde niet te vullen. Er zat wat smurrie in het waterinlaatfilter - het filter dat mensen vaak vergeten en dat alleen toegankelijk is vanaf de buitenkant en achterkant van de machine. Als u de watertoevoerleiding losschroeft, kunt u deze er met een zachte ruk aan een tang uittrekken. Ik heb de mijne schoongemaakt, en hoewel het een tijdje een beetje temperamentvol was, zelfs daarna, is het tot rust gekomen en werkte het consistent..

Ik vind dit nuttig (1) (Vertaald door Google)
John Richardson 28-01-2021
2/2 ...Vanaf dat moment. Het duurde wel een paar wasbeurten, waaronder een paar hete wasbeurten met vaatwasserreiniger (wat ik normaal niet gebruik, maar het heeft misschien geholpen). P6 - het meest intense programma, eerst gewerkt, daarna de anderen. P1 (alleen spoelen) heeft altijd gewerkt. Hoop dat dat helpt. John.

Ik vind dit nuttig (1) (Vertaald door Google)

Beantwoord deze vraag