Handleidingen voor Waterzuiveraars

Hieronder staan alle merken Waterzuiveraars waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Welke stoffen verwijdert een waterzuiveraar uit het water? Geverifieerd

Dit is afhankelijk van het merk en model waterzuiveraar. Over het algemeen werken waterzuiveraars met een proces dat 'Omgekeerde Osmose' (RO) wordt genoemd. Hierdoor worden zelfs zeer kleine deeltjes uit het water gefilterd. Ook worden mineralen uit het water gehaald. Waterzuiveraars kunnen ook met UV-licht werken. Deze waterzuiveraars richten zich vooral op het doden van micro-organismen.

Ik vind dit nuttig (8) Lees meer