HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor Electrolux Waterzuiveraars

Hieronder staan alle modellen Electrolux Waterzuiveraars waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik wil graag weten hoe oud mijn Electrolux apparaat is, hoe doe ik dat? Geverifieerd

De leeftijd van uw apparaat kunt u achterhalen door middel van het serienummer. Deze is te vinden op het typeplaatje. Het eerste cijfer geeft het jaartal aan (bijv: 1 = 2001) en de twee cijfers daarna de productieweek (bijv: 35 = week 35 van het desbetreffende jaar). Zo betekent bijvoorbeeld serienummer 13500016 dat het apparaat in week 35 van 2001 geproduceerd is.

Ik vind dit nuttig (823) Lees meer

Welke stoffen verwijdert een waterzuiveraar uit het water? Geverifieerd

Dit is afhankelijk van het merk en model waterzuiveraar. Over het algemeen werken waterzuiveraars met een proces dat 'Omgekeerde Osmose' (RO) wordt genoemd. Hierdoor worden zelfs zeer kleine deeltjes uit het water gefilterd. Ook worden mineralen uit het water gehaald. Waterzuiveraars kunnen ook met UV-licht werken. Deze waterzuiveraars richten zich vooral op het doden van micro-organismen.

Ik vind dit nuttig (2) Lees meer