Handleiding Zyliss Easy Slice Mandoline

Handleiding voor je Zyliss Easy Slice Mandoline nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

safety rail-guided slicer
easy slice
mandoline
use & care guide
with gourmet
recipes
TM
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.85 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Zyliss Easy Slice Mandoline vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Zyliss Easy Slice Mandoline?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Zyliss Easy Slice Mandoline. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Zyliss Easy Slice Mandoline. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Zyliss. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Zyliss Easy Slice Mandoline in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Zyliss
Model Easy Slice
Categorie Mandolines
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.85 MB

Alle handleidingen voor Zyliss Mandolines
Meer handleidingen voor Mandolines

Veelgestelde vragen over Zyliss Easy Slice Mandoline

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wanneer gebruik ik in mijn mandoline een V-mes en wanneer een recht mes? Geverifieerd

V-messen zijn perfect voor het snijden van groente en fruit met zacht vlees en een hardere schil, zoals bijvoorbeeld tomaten en kiwi's. Het mes voorkomt dat de vrucht geplet wordt. Rechte messen vervullende eenzelfde rol als reguliere keukenmessen en zijn goed voor hardere producten.

Ik vind dit nuttig (14) Lees meer
Handleiding Zyliss Easy Slice Mandoline

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën