Handleiding Beixo Crosstown Vouwfiets

Handleiding voor je Beixo Crosstown Vouwfiets nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 4 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

1
user manual
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.32 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Beixo Crosstown Vouwfiets vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Beixo Crosstown Vouwfiets?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Beixo Crosstown Vouwfiets. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Beixo Crosstown Vouwfiets. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Beixo. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Beixo Crosstown Vouwfiets in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Beixo
Model Crosstown
Categorie Vouwfietsen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 3.32 MB

Alle handleidingen voor Beixo Vouwfietsen
Meer handleidingen voor Vouwfietsen

Veelgestelde vragen over Beixo Crosstown Vouwfiets

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is de goede bandendruk voor een fiets? Geverifieerd

Een fietsband hoort vrij hard opgeblazen te worden. De exacte druk verschilt per fiets en merk maar over het algemeen is het goed tenminste 3,5 tot 4,5 bar aan te houden. Vaak staat de ideale druk aangegeven op de band.

Ik vind dit nuttig (138) Lees meer

Hoe vaak moet ik mijn fietsketting insmeren? Geverifieerd

Bij normaal gebruik is het verstandig de fietsketting eens per maand in te smeren. Doe dit vaker als de fiets intensief gebruikt wordt. Smeer de fietsketting ook in na ritten in hevige regen of veel stof.

Ik vind dit nuttig (60) Lees meer

Wat zegt de grootte van het wiel over mijn fiets? Geverifieerd

Hoe groter het wiel van de fiets, hoe meer afstand er met één omwenteling wordt afgelegd. Zonder versnellingen of andere hulpmiddelen zal dit ook meer kracht kosten. Het is dus niet zo dat fietsen met grotere wielen ook sneller gaan.

Ik vind dit nuttig (47) Lees meer

Mijn banden zijn lek terwijl ik mijn fiets heel lang niet heb gebruikt, hoe kan dit? Geverifieerd

Fietsbanden zijn van rubber. Dit is een natuurproduct dat gevoelig is voor uitdroging. Dit kan gebeuren door in felle zon te staan of door het verstrijken van veel tijd. Een extreem uitgedroogde fietsband kan daardoor barsten of bij de eerste rit lek raken.

Ik vind dit nuttig (37) Lees meer
Handleiding Beixo Crosstown Vouwfiets

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën