HandleidingKwijt Log in

Handleiding Beurer JBY 40 Sterilisator

Handleiding voor je Beurer JBY 40 Sterilisator nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.75 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Beurer JBY 40 Sterilisator vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Beurer JBY 40 Sterilisator?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Beurer
Model JBY 40
Categorie Sterilisators
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.75 MB

Veelgestelde vragen over Beurer JBY 40 Sterilisator

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik steriliseer de flessen elke dag, maar toch blijven er melkresten achter. Hoe kan dat? Geverifieerd
Was de flessen altijd af alvorens deze te steriliseren. Een sterilisator werkt bacteriedodend, maar is geen alternatief voor de afwasborstel of vaatwasser.

Ik vind dit nuttig (66)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Beurer JBY 40 Sterilisator. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Beurer JBY 40 Sterilisator