Handleiding Bormann BSS3300 PRO Vlakschuurmachine

Handleiding voor je Bormann BSS3300 PRO Vlakschuurmachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 5 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

BSS3300
| ΠΑΛΜΙΚΟ ΤΡΙΒΕΙΟ
Μετάφραση του πρωτοτύπου των
οδηγιών χρήσης
Owner’s manual
www.BormannTools.com
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.52 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bormann BSS3300 PRO Vlakschuurmachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bormann BSS3300 PRO Vlakschuurmachine?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Bormann BSS3300 PRO Vlakschuurmachine. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bormann BSS3300 PRO Vlakschuurmachine. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bormann. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bormann BSS3300 PRO Vlakschuurmachine in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bormann
Model BSS3300 PRO
Categorie Vlakschuurmachines
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.52 MB

Alle handleidingen voor Bormann Vlakschuurmachines
Meer handleidingen voor Vlakschuurmachines

Veelgestelde vragen over Bormann BSS3300 PRO Vlakschuurmachine

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Voor welk materiaal zijn vlakschuurmachines geschikt? Geverifieerd

Vlakschuurmachines worden over het algemeen gebruikt voor het schuren van hout, houtmaterialen en gelakte oppervlakken. Deze machines zijn minder geschikt voor metalen en steenmateriaal.

Ik vind dit nuttig (41) Lees meer

Moet ik oogbescherming dragen bij het gebruik van een schuurmachine? Geverifieerd

Ja. Bij het schuren kunnen kleine restanten opvliegen. Als deze in een oog komen kan dit voor blijvende oogschade zorgen. Het is daarom nodig om altijd oogbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (8) Lees meer

Moet ik gehoorbescherming dragen bij het gebruik van een schuurmachine? Geverifieerd

Dat is wel verstandig. Hoewel de hoeveelheid lawaai die een schuurmachine produceert verschilt per merk en model, kan langdurige blootstelling aan lawaai voor blijvende gehoorschade zorgen. Het is daarom goed om altijd gehoorbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (3) Lees meer

Moet ik een stofmasker dragen bij het gebruik van een schuurmachine? Geverifieerd

Ja. Bij het schuren komt stof vrij dat schadelijk kan zijn voor de luchtwegen. Sommige oppervlakken kunnen bij het schuren ook chemische stoffen vrijlaten, zoals verf en lak. Ook hiervoor is het verstandig een stofmasker te dragen.

Ik vind dit nuttig (3) Lees meer

Kan ik elektrisch gereedschap in een schuur of garage opbergen? Geverifieerd

Over het algemeen kunt u elektrisch gereedschap in een schuur of garage opbergen, ook als het daar soms vriest. Voor de levensduur van het elektrisch gereedschap is het echter beter om het op een droge plaats zonder grote temperatuurschommelingen op te slaan. In een schuur of garage kunnen door temperatuurverschillen condensvorming ontstaan ​​waardoor roest kan ontstaan. Bovendien gaan gereedschappen die op batterijen werken korter mee en laden ze minder goed op bij zeer lage temperaturen. Om er zeker van te zijn hoe uw elektrisch gereedschap moet worden opgeborgen, leest u altijd aandachtig de gebruikershandleiding.

Ik vind dit nuttig (2) Lees meer
Handleiding Bormann BSS3300 PRO Vlakschuurmachine

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën