HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor 1st Player Bureaustoelen

Hieronder staan alle modellen 1st Player Bureaustoelen waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is de ideale hoogte van een bureaustoel ten opzichte van een bureau? Geverifieerd

Om een optimale houding te hebben dient de stoel op een hoogte te staan dat je voeten plat op de grond kunnen staan en onder- en bovenbeen in een hoek van 90 graden staan. Raak in deze houding je sleutelbeen aan en laat je arm hangen. De hoogte van je elleboog in deze positie is de ideale hoogte van het bureau

Ik vind dit nuttig (317) Lees meer

Hoeveel uur per dag kan ik in een bureaustoel zitten? Geverifieerd

Idealiter zou je niet meer dan 8 uur per dag moeten zitten. Tijdens deze uren wordt sterk aangeraden om elke 20-30 minuten op te staan ​​en ongeveer een minuut te lopen voordat u weer gaat zitten.

Ik vind dit nuttig (1) Lees meer