Handleiding - Leen Bakker Verona Kledingkast

Handleiding voor je Leen Bakker Verona Kledingkast nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5.9 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Leen Bakker Verona Kledingkast vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Leen Bakker product?
Ja Nee
13%
87%
56 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn Leen Bakker product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd
Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (19)

Praat mee over dit product

Marijke de groot 01-09-2019
We zijn de verona xl in elkaar aant zetten. We komen allemaal schroeven tekort nr 26040 10 stuks. . Nu kunnen we kast niet afmaken. Wat ERG BALEN IS. Omdat mijn oude ouders van 92 en 86 nog weer eens wachten moeten voor deuren ervoor zitten. Een 2e kast wat we al beschadigd aangeleverd kregen gaat retour. Hoe kunnen we aan de juiste schroeven komen? In de leenbakker winkel? Marijke de groot marijke.de.groot@chello.nl

beantwoord | Ik vind dit nuttig (12)
rob 05-01-2020
de kast staat haaks maar de deuren hangen scheef, waar zit de fout?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (10)
Alex 02-11-2019
Waarom zit er geen gebruiksaanwijzing bij?? Hoeken beschadigd zeer teleurstellend

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Ronald wilson 12-01-2020
Klopt geen ene reet van heel die kast niet, vind het best schandalig voor een kast van 285€ mis diverse onderdelen zoals schroeven etc maar we kunnen dus nu de spiegel deur en andere deur niet in elkaar zetten omdat de gaten van de schroeven niet kloppen!! Leenbakkerkrijgt maandag de hele bende retour ze zoeken het maar uit.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Mike 09-05-2020
Hoe bevestig je de onder kant van de kast

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Henk hoefman 25-07-2020
Waardeloos die montage leiding klop geen ruk van. Ook wel handig om meteen te zeggen dat je de kast liggend moet monteren. Vooral als de kast in een kleine ruimte moet staan uitleg van af filiaal Winterswijk, Maarten. Goed in middels na 6u staat de kast

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Marjon 18-11-2020
Drama, snel beschadigd, onderdelen teveel en te weinig, planken niet erg stevig. Hoop zo'n kast niet weer te kopen.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Leen Bakker.