MT Logic TE-5746ALBW Draadloze telefoon

Handleiding voor je MT Logic TE-5746ALBW Draadloze telefoon nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5.47 MB)

advertisement

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de MT Logic TE-5746ALBW Draadloze telefoon vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit MT Logic product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen een basisstation en laadstation? Geverifieerd
Het basisstation is de eenheid die verbinding maakt en daarnaast de handset oplaadt. Een laadstation doet niets anders dan de handset opladen.

Ik vind dit nuttig (854)
Waar staat DECT voor? Geverifieerd
DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Communications en is een technologie die hoofdzakelijk in draadloze telefoons wordt gebruikt.

Ik vind dit nuttig (227)

Praat mee over dit product

Marcus Vochten 26-03-2020
Goeden dag, een vraagje : hoe zet ik een extern gesprek over naar een andere handset? Vriendelijke groet! Marcus Vochten

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Vansteenkiste Stefaan 07-09-2020
Kan antwoorapparaat niet in het nederlands?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Micosa 19-01-2021
Ik kan niet bellen of gebeld worden met TE-5748ALBW. Reeds alles in fabrieksinstelling teruggezet, berichten en gesprekkenlijst verwijderd alsook batterijen uitgehaald en teruggeplaatst maar niets verandert. Kan iemand zeggen wat fout ingesteld is aub ? Kiesmodus staat op toon maar zelfs op puls verandert niets.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door MT Logic.