MT Logic TE-5748ALBB Draadloze telefoon

Handleiding voor je MT Logic TE-5748ALBB Draadloze telefoon nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.12 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de MT Logic TE-5748ALBB Draadloze telefoon vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit MT Logic product?
Ja Nee
22%
78%
41 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen een basisstation en laadstation? Geverifieerd
Het basisstation is de eenheid die verbinding maakt en daarnaast de handset oplaadt. Een laadstation doet niets anders dan de handset opladen.

Ik vind dit nuttig (852)
Waar staat DECT voor? Geverifieerd
DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Communications en is een technologie die hoofdzakelijk in draadloze telefoons wordt gebruikt.

Ik vind dit nuttig (224)

Praat mee over dit product

Walter Maes 27-02-2019
heb telefoonboek gemaakt op 1 handset hoe kan ik die overbrengen naar de andere?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (10)
swinnen ria 29-07-2019
in 2016 heb ik een set v twee telefoons gekocht in aldi de één doet het nog uitstekend maar die boven kan ik nimmer gebruiken wegens ernstige snoornissen en geruis als ik word opgebeld ! weet er iemand raad mee ,danke !

beantwoord | Ik vind dit nuttig (7)
Vera Crols 16-06-2019
De W,R knop op het basisstation blijft al weken continu knipperen. Na het herhaaldelijk lezen van de handleiding ben ik nog niets wijzer geworden.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (5)
Jan van Opstal 19-02-2019
Ik heb zaterdag 16-02-2019 een pakket draadloze telefoons gekocht met 4 hand-sets bij Aldi in België. volgens de handleiding kunnen er 50 namen en nummers in de telefoonboek maar ik krijg er maar 4 in . Wat doe in fout ?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (3)
Jan van Opstal 21-02-2019
Ik ben er zelf al achter gekomen , na melodie moet ik ook op toevoegen drukken ! stom hé .

Ik vind dit nuttig (0)
lieve moens 02-08-2019
slechte handleiding, geen enkele aanduiding hoe de taal veranderen, hoe inspreken antwoordapparaat, hoe wissen tekst antwoordapparaat

beantwoord | Ik vind dit nuttig (3)
F claes 04-03-2020
Hoe kan ik het telefoonboek van handset 1 overbrengen naar handset 2, 3, en 4

beantwoord | Ik vind dit nuttig (3)
Peter Van Oeteren 07-06-2020
Als iemand een vraag stelt in FAQ is het ook de bedoeling dat de firma hier een antwoord op formuleert. Dit zijn jullie blijkbaar vergeten, of het is niet gepubliceerd ??? sommige vragen zijn al van feb 2019. Niet echt een goede klantenservice zou ik zeggen... Ik heb ook 3 van de vragen die hier voorkomen. Graag een antwoord op het kopiëren van een telefoonboek naar een andere handset, alsook het inspreken van het antwoordapparaat.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Ludo Claes 25-08-2020
Is het mogelijk om bij MT Logic TE-5748ALBB met antwoordapparaat een persoonlijke welkomsboodschap in te spreken? Ik heb hier in de handleiding niets over terug gevonden.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Tops Jeanne 05-11-2020
Is een zeer goed product. Alleen, Ik heb een kabeltje verloren en vind dat nergens terug, en vind geen verkooppunt voor zo eenzelfde kabeltje. Kunt U me helpen. Groetjes

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door MT Logic.