MT Logic TE-5748ALBW Draadloze telefoon

Handleiding voor je MT Logic TE-5748ALBW Draadloze telefoon nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.12 MB)

advertisement

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de MT Logic TE-5748ALBW Draadloze telefoon vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit MT Logic product?
Ja Nee
6%
94%
35 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen een basisstation en laadstation? Geverifieerd
Het basisstation is de eenheid die verbinding maakt en daarnaast de handset oplaadt. Een laadstation doet niets anders dan de handset opladen.

Ik vind dit nuttig (854)
Waar staat DECT voor? Geverifieerd
DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Communications en is een technologie die hoofdzakelijk in draadloze telefoons wordt gebruikt.

Ik vind dit nuttig (227)

Praat mee over dit product

johnny.boutte@telenet.be 25-10-2019
mijn tante heeft zo een toestel gekocht ( MT Logic TE-5748ALBW Draadloze telefoon ) en nu zijn we de handleiding kwijt geraakt graag hadden wij de Nederlandse handleiding gehad zodat wij met het toestel kunnen werken en gebruiken bedankt op voorhand groetjes johnny b.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Kees 02-02-2020
type mt logic en het typenummer (te-5748 ALBW ) in google en er komt direct een side met een gebruiksaanwijzing in NL,Duits en Frans tevoorschijn.

Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door MT Logic.