Handleiding Princess 261905 Eierkoker

Handleiding voor je Princess 261905 Eierkoker nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

TYPE 261905
ROYAL EGG COOKER
Gebruiksaanwijzing
Instructions for use
Mode d’emploi
Anleitung
Instrucciones de Uso
Istruzioni d’uso
Bruksanvisning
Brugsanvisning
Bruksanvisning
Käyttöohje
Instruções de utilização
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.8 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Princess 261905 Eierkoker vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Princess 261905 Eierkoker?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Princess 261905 Eierkoker. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Princess 261905 Eierkoker. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Princess. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Princess 261905 Eierkoker in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Princess
Model 261905
Categorie Eierkokers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.8 MB

Alle handleidingen voor Princess Eierkokers
Meer handleidingen voor Eierkokers

Veelgestelde vragen over Princess 261905 Eierkoker

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe lang moeten eieren koken? Geverifieerd

Dit hangt af van hoe hard het ei gekookt dient te worden en hoe groot het ei precies is. Over het algemeen kan gezegd worden dat voor zachtgekookte eieren 3-4 minuten kooktijd nodig is, voor halfzachte eieren 5-6 minuten en voor hardgekookte eieren 8-10 minuten. De resultaten kunnen verschillen per merk en model eierkoker.

Ik vind dit nuttig (505) Lees meer
Handleiding Princess 261905 Eierkoker

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën