HandleidingKwijt Log in

Handleiding Princess 262041 Eierkoker

Handleiding voor je Princess 262041 Eierkoker nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.49 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Princess 262041 Eierkoker vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Princess 262041 Eierkoker?
Ja Nee
0%
100%
7 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Princess 262041 Eierkoker. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Princess. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Princess 262041 Eierkoker in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Princess
Model 262041
Categorie Eierkokers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.49 MB

Alle handleidingen voor Princess Eierkokers
Meer handleidingen voor Eierkokers

Veelgestelde vragen over Princess 262041 Eierkoker

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe lang moeten eieren koken? Geverifieerd

Dit hangt af van hoe hard het ei gekookt dient te worden en hoe groot het ei precies is. Over het algemeen kan gezegd worden dat voor zachtgekookte eieren 3-4 minuten kooktijd nodig is, voor halfzachte eieren 5-6 minuten en voor hardgekookte eieren 8-10 minuten. De resultaten kunnen verschillen per merk en model eierkoker.

Ik vind dit nuttig (496) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Eierkokers. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Princess 262041 Eierkoker.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Princess 262041 Eierkoker. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Susanne Mayer 29-11-2020
Ik heb pas onlangs de prinses-eierkoker gekregen. Welke houding we ook aannemen, er komen altijd harde ballen uit. Wie kan ons helpen

beantwoord | Ik vind dit nuttig (9)(Vertaald door Google)
Frans Nas 02-12-2019
Wat is dat voor een eierkoker ik heb al alle stand geprobeerd altijd harde eieren weinig water veel water heb er al een terug gestuurd weer een nieuwe gekregen en weer alles hetzelfde altijd harde eieren dus deze gaat ook weer terug

beantwoord | Ik vind dit nuttig (2)
Corrie Zweegman 16-05-2022
Water volgens maatbeker voor 3 hardgekookte eieren. Ze komen er heel dun uit lijkt wel snot! Wat betekenen de symbolen op de eierkoker. Wat doe ik verkeerd. Eerdere Princes eierkoker heb ik 5 jaar geen probleem gehad dun of dik. Nu nieuwe werkt niet!!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Angelika Werner 25-07-2022
Het onderdeel is schroot .... de eerste poging waren keiharde ballen - sinds de 2e poging werkt niets meer .... en voor het geld ... trouwens, de gebruiksaanwijzing is een grap !!!! !

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Lochner ilona 25-01-2023
Ik heb nog nooit zo'n eierkoker gehad. Wat je ook zet, de eieren zijn altijd hard. Zo'n schroot apparaat. Ik dacht dat ik fouten maakte, maar ik las net dat het niet mijn stommiteit is...

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding Princess 262041 Eierkoker

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën