Handleiding Adidas ADBE-10235 Fitnessapparaat

Handleiding voor je Adidas ADBE-10235 Fitnessapparaat nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Utility Bench
ADBE-10235
IMPORTANT: Please read the Important Safety Notice and
Assembly Information in the Owner’s manual before assembling
this product.
ATTENTION! Veuillez lire l’Avis de sécurité important et le
Guide d’assemblage avant d’assembler cet appareil.
Assembly Manual Guide d’assemblage
120309
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.88 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Adidas ADBE-10235 Fitnessapparaat vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Adidas ADBE-10235 Fitnessapparaat?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Adidas ADBE-10235 Fitnessapparaat. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Adidas ADBE-10235 Fitnessapparaat. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Adidas. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Adidas ADBE-10235 Fitnessapparaat in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Adidas
Model ADBE-10235
Categorie Fitnessapparaten
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.88 MB

Alle handleidingen voor Adidas Fitnessapparaten
Meer handleidingen voor Fitnessapparaten

Veelgestelde vragen over Adidas ADBE-10235 Fitnessapparaat

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoeveel beweging heeft een gemiddelde volwassene nodig? Geverifieerd

Als volwassene is het verstandig om in totaal minimaal 2,5 uur per week matig intensief te bewegen. Idealiter wordt dit over meerdere dagen verspreid.

Ik vind dit nuttig (13) Lees meer

Wat is de maximale hartslag tijdens inspanning? Geverifieerd

Over het algemeen kunt u een hartslag van 220 nemen en daar uw leeftijd van aftrekken. Voor een persoon van 48 jaar is de maximale hartslag dus 220 minus 48, wat gelijk is aan 172. Als u niet zeker bent van uw persoonlijke toestand, raadpleeg dan uw arts.

Ik vind dit nuttig (5) Lees meer
Handleiding Adidas ADBE-10235 Fitnessapparaat

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën