HandleidingKwijt Log in

Handleiding Andersson TEW-5000 Koptelefoon

Handleiding voor je Andersson TEW-5000 Koptelefoon nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.52 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Andersson TEW-5000 Koptelefoon vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Andersson TEW-5000 Koptelefoon?
Ja Nee
20%
80%
10 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Andersson TEW-5000 Koptelefoon. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Andersson. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Andersson TEW-5000 Koptelefoon in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Andersson
Model TEW-5000
Categorie Koptelefoons
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.52 MB

Alle handleidingen voor Andersson Koptelefoons
Meer handleidingen voor Koptelefoons

Veelgestelde vragen over Andersson TEW-5000 Koptelefoon

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Als ik een koptelefoon op mijn apparaat aansluit dan doet deze het niet goed, wat kan ik doen? Geverifieerd

Het is mogelijk dat er opgehoopt vuil in de opening zit waarop de koptelefoon wordt aangesloten en dat deze hierdoor slecht contact maakt. De beste manier om dit te reinigen is door middel van perslucht. Laat dit in geval van twijfel doen door een professional.

Ik vind dit nuttig (1048) Lees meer

Wanneer staat mijn muziek te hard? Geverifieerd

Geluid vanaf 80 decibel (dB) kan gehoorschade opleveren. Geluiden vanaf 120 dB levert direct gehoorschade op. Hoeveel schade hangt af van hoe vaak en hoe lang je het geluid hoort.

Ik vind dit nuttig (980) Lees meer

Wat is Noise Cancelling? Geverifieerd

Noise Cancelling is een techniek die met name gebruikt wordt in koptelefoons. Er wordt gebruik gemaakt van antigeluid om de invloed van omgevingsgeluiden te dempen of op te heffen.

Ik vind dit nuttig (541) Lees meer

Werkt bluetooth door muren en plafonds heen? Geverifieerd

Een bluetooth signaal kan door muren en plafonds heen, tenzij deze van metaal zijn. Afhankelijk van de dikte en het materiaal van de muur zal het signaal wel in sterkte afnemen.

Ik vind dit nuttig (226) Lees meer

Tot welk geluidsniveau is het veilig voor kinderen? Geverifieerd

Kinderen kunnen sneller gehoorschade oplopen dan volwassenen. Het is daarom belangrijk kinderen nooit bloot te stellen aan geluid harder dan 85dB. In het geval van koptelefoons zijn er speciale modellen voor kinderen. Bij luidsprekers of andere situaties moet er zelf opgelet worden dat het geluid dit niveau niet overstijgt.

Ik vind dit nuttig (156) Lees meer

Kan ik het snoer na gebruik om het apparaat heen wikkelen? Geverifieerd

Het is beter dit niet te doen omdat dit het snoer kan beschadigen. Het beste is om het snoer te wikkelen zoals het in de originele verpakking geleverd werd.

Ik vind dit nuttig (153) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Andersson TEW-5000 Koptelefoon. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Jakob Gometz 24-05-2020
Hoi. Ik vind mijn TEW-5000 leuk, maar ze synchroniseren niet meer met elkaar. Als ik synchroniseer met een apparaat, krijg ik alleen geluid in een van de pluggen. Kon niet vinden in de handleiding hoe ze te herstellen. Wat moet ik doen? Eerlijk Jakob

beantwoord | Ik vind dit nuttig (30)(Vertaald door Google)
Per Lundberg 09-11-2020
Ik heb hetzelfde probleem! Heb alleen geluid in de linker hoofdtelefoon en alles wat ik heb geprobeerd om de twee opnieuw te synchroniseren, heeft niet gedacht.

Ik vind dit nuttig (13)(Vertaald door Google)
Axel Forsberg 15-11-2020
Hallo, ik had hetzelfde probleem. Ik heb het kunnen repareren door de TEW-3100-handleiding te volgen om ze te resetten. Ik heb geen idee of dit de reden was waarom ze weer werkten, want ik klikte en hield de knoppen een beetje willekeurig vast, het voelde alsof. Mijn tip is om het toch te testen. Link https://manuall.se/andersson-tew-3100-horlurar/

Ik vind dit nuttig (11)(Vertaald door Google)
Alexander Whelan 20-02-2020
Ik ervaar dat de rechter en linker stekker niet met elkaar verbonden zijn. Ze verschijnen ook als 2 verschillende apparaten op mijn iPhone en mijn laptop. Dit wordt niet behandeld in de handleiding en ik kan geen contactgegevens van de fabrikant vinden. Enige tips?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (17)(Vertaald door Google)
Josef Hague 04-01-2021
Hallo, ik heb deze als kerstcadeau gekregen, maar ik kan ze niet krijgen dat "koppelen" met het item er maar één tegelijk kan gebruiken. Hoe lossen ze ja op?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (6)(Vertaald door Google)
Per Lundberg 09-11-2020
De handleiding klopt op een aantal punten: Het blauwe lampje knippert constant en dooft na meer dan 12 uur opladen, noch op het dock, noch op de hoofdtelefoon. Bij het koppelen wordt er geen stem als "koppelen" gezegd maar een of meer pieptonen met verschillende tonen. Er staat ook niet dat de microfoon in de linker koptelefoon zit. Waardevolle kennis van telefoongesprekken met slechts een handset. Slecht ontworpen om ook rechts en links niet verschillend van vorm te maken. Kan de koptelefoon niet verbinden, heeft alleen geluid links. Heb alles geprobeerd

beantwoord | Ik vind dit nuttig (5)(Vertaald door Google)
Gro lillebye 07-10-2020
Hallo Ik ben tot nu toe blij met mijn oordopjes TEW-5000 MAAR er staan ​​fouten in de gebruiksaanwijzing als ze volledig zijn opgeladen. De enige tekst die correct is, is de Engelse. Er is niets dat rood oplicht als het volledig is opgeladen - dit ter informatie .... en frustratie! Moet gecorrigeerd worden!!!!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (4)(Vertaald door Google)
Julie Ann Svenkerud 01-06-2020
Problemen om geluid uit de linkerluidspreker te krijgen. Af en toe hoor ik een zwak geluid. Wat moet ik doen om het te laten werken? Heb de handleiding gelezen en alles geprobeerd wat ik kan bedenken. Bedankt

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Tone 06-07-2020
Ik heb deze net gekregen. Ik vind het geluid wat roestig als het rustige/rustige muziek is. Is het gebruikelijk of is het een vergissing? Is er iets waarmee ik iets kan doen via een app of zo? Is niet helemaal een degelijke nerd, maar hij mag niet sissen: /

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Tom Hägg 02-04-2021
Los jij het probleem op dat het niet mogelijk is om de Earplug te koppelen?? Waarom zijn er geen antwoorden om te lezen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Firend Abbas 29-08-2021
Hallo! Ik heb een probleem met de geluiden die alleen op een van de koptelefoons komen, dwz dat als ik op de juiste koptelefoon druk, de geluiden alleen naar het rechterbeen komen en niet op beide. Wat doe je om de geluiden in beide koptelefoons te krijgen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Jack Garmer 01-02-2024
Ik ben een van de oordopjes kwijtgeraakt en deze zorgt ervoor dat de andere die ik nog heb geen verbinding kan maken. Is er een oplossing?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding Andersson TEW-5000 Koptelefoon

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën