HandleidingKwijt Log in

Handleiding Andersson TEW-3100 Koptelefoon

Handleiding voor je Andersson TEW-3100 Koptelefoon nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.24 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Andersson TEW-3100 Koptelefoon vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Andersson TEW-3100 Koptelefoon?
Ja Nee
60%
40%
5 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Andersson TEW-3100 Koptelefoon. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Andersson. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Andersson TEW-3100 Koptelefoon in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Andersson
Model TEW-3100
Categorie Koptelefoons
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.24 MB

Alle handleidingen voor Andersson Koptelefoons
Meer handleidingen voor Koptelefoons

Veelgestelde vragen over Andersson TEW-3100 Koptelefoon

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Als ik een koptelefoon op mijn apparaat aansluit dan doet deze het niet goed, wat kan ik doen? Geverifieerd

Het is mogelijk dat er opgehoopt vuil in de opening zit waarop de koptelefoon wordt aangesloten en dat deze hierdoor slecht contact maakt. De beste manier om dit te reinigen is door middel van perslucht. Laat dit in geval van twijfel doen door een professional.

Ik vind dit nuttig (1047) Lees meer

Wanneer staat mijn muziek te hard? Geverifieerd

Geluid vanaf 80 decibel (dB) kan gehoorschade opleveren. Geluiden vanaf 120 dB levert direct gehoorschade op. Hoeveel schade hangt af van hoe vaak en hoe lang je het geluid hoort.

Ik vind dit nuttig (980) Lees meer

Wat is Noise Cancelling? Geverifieerd

Noise Cancelling is een techniek die met name gebruikt wordt in koptelefoons. Er wordt gebruik gemaakt van antigeluid om de invloed van omgevingsgeluiden te dempen of op te heffen.

Ik vind dit nuttig (541) Lees meer

Werkt bluetooth door muren en plafonds heen? Geverifieerd

Een bluetooth signaal kan door muren en plafonds heen, tenzij deze van metaal zijn. Afhankelijk van de dikte en het materiaal van de muur zal het signaal wel in sterkte afnemen.

Ik vind dit nuttig (226) Lees meer

Tot welk geluidsniveau is het veilig voor kinderen? Geverifieerd

Kinderen kunnen sneller gehoorschade oplopen dan volwassenen. Het is daarom belangrijk kinderen nooit bloot te stellen aan geluid harder dan 85dB. In het geval van koptelefoons zijn er speciale modellen voor kinderen. Bij luidsprekers of andere situaties moet er zelf opgelet worden dat het geluid dit niveau niet overstijgt.

Ik vind dit nuttig (156) Lees meer

Kan ik het snoer na gebruik om het apparaat heen wikkelen? Geverifieerd

Het is beter dit niet te doen omdat dit het snoer kan beschadigen. Het beste is om het snoer te wikkelen zoals het in de originele verpakking geleverd werd.

Ik vind dit nuttig (153) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Andersson TEW-3100 Koptelefoon. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Thomas Björk 24-07-2020
TEW-3100, kunt u het volume erop verhogen of verlagen door op te drukken? Of het werkt gewoon met de telefoon

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Christian Kozma Holm 06-06-2021
Ik heb dezelfde vraag die ik heb. Voelt best moeilijk om de telefoon eruit te trekken om op te duiken, vooral als ik aan het werk ben, ik luister naar podcasts.

Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
KK 07-10-2020
elke keer als ik bel met de koptelefoon krijg ik de vraag waar ik, omdat ik zo slecht hoor, heel duidelijk hoor wat er wordt gezegd, maar mezelf slecht hoor. kan men de mobiele instellingen wijzigen of bereiken om het microfoongeluid te verbeteren?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Irene Andren 08-04-2021
Ik heb deze als cadeau gekregen en kan niet worden gekoppeld, dus beide koptelefoons werken. Ze werken er maar één tegelijk. gefrustreerd

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Hörlurs fixaren 24-10-2021
Hallo, de mijne waren hetzelfde, maar het bleek dat er een gat in de lading zat. Raak de headset aan, die niet werkt, wanneer deze in de case zit

Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Christian Kozma Holm 06-06-2021
Ik heb onlangs deze "Andersson TEW-3100-koptelefoon" gekocht. Ik heb de aanraakfunctie geleerd, maar er staat niet in de handleiding dat je het volume op enigerlei wijze kunt verhogen of verlagen. Misschien niet eens zo'n functie, maar ik wil het toch vragen.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding Andersson TEW-3100 Koptelefoon

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën