Handleiding Joie Aire Lite Kinderwagen

Handleiding voor je Joie Aire Lite Kinderwagen nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 5 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

birth to 15kg/0-36 months
Aire Lite
stroller
Instruction Manual
Manual de instrucciones
Manual de Instruções
Mode d’emploi
Bedienungsanleitung
Handleiding
Manuale di istruzioni
Kullanma kalvuzu
Руководство по эксплуатации
GB
ES
PT
FR
DE
NL
IT
TR
RU
AR
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 10.93 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Joie Aire Lite Kinderwagen vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Joie Aire Lite Kinderwagen?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Joie Aire Lite Kinderwagen. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Joie Aire Lite Kinderwagen. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Joie. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Joie Aire Lite Kinderwagen in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Joie
Model Aire Lite
Categorie Kinderwagens
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 10.93 MB

Alle handleidingen voor Joie Kinderwagens
Meer handleidingen voor Kinderwagens

Veelgestelde vragen over Joie Aire Lite Kinderwagen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat zijn de voor- en nadelen van luchtbanden onder een kinderwagen? Geverifieerd

Het grootste voordeel van luchtbanden onder een kinderwagen is dat ze erg comfortabel zijn voor het kindje en voor degene die de kinderwagen bestuurt. Luchtbanden zorgen voor veel demping op een ongelijke ondergrond zoals het bos en het strand. Een nadeel van luchtbanden is dat ze lek kunnen gaan.

Ik vind dit nuttig (231) Lees meer

Wat zijn de voor- en nadelen van foambanden onder de kinderwagen? Geverifieerd

Het grote voordeel van foambanden is dat deze niet lek kunnen gaan. Foambanden geven wat minder demping dan luchtbanden, maar zijn comfortabeler dan massieve banden. Bij veel modellen moderne kinderwagens wordt een combinatie gebruikt van massieve banden voor en foambanden achter. waardoor de wagen zeer wendbaar is en comfortabel rijdt.

Ik vind dit nuttig (142) Lees meer

Wat zijn de voor- en nadelen van massieve banden onder de kinderwagen? Geverifieerd

Massieve voorbanden zorgen voor een goede wendbaarheid van de kinderwagen. Een nadeel van massieve banden onder de kinderwagen is dat deze minder dempen en derhalve minder comfortabel zijn dan lucht- of foambanden.

Ik vind dit nuttig (137) Lees meer

Welke kinderwagen is het beste voor een pasgeboren baby? Geverifieerd

Voor een pasgeboren baby is het vooral belangrijk dat hij plat kan liggen. Dit helpt het vermogen om te ademen en de ontwikkeling van de longen.

Ik vind dit nuttig (28) Lees meer

Tot welke leeftijd gebruik jij een kinderwagen? Geverifieerd

Over het algemeen wordt een kinderwagen tot 36 maanden (3 jaar) gebruikt.

Ik vind dit nuttig (22) Lees meer
Handleiding Joie Aire Lite Kinderwagen

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën