Handleidingen voor Hartslagmeters

Hieronder staan alle merken Hartslagmeters waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe bereken ik mijn maximale hartslag? Geverifieerd

Een gebruikelijke methode om uw maximale hartslag te berekenen, is door uw leeftijd af te trekken van 220. Dit is een schatting en is mogelijk niet voor iedereen helemaal nauwkeurig.

Ik vind dit nuttig (7) Lees meer

Wat moet mijn hartslag zijn tijdens het sporten? Geverifieerd

De ideale hartslag tijdens het sporten is afhankelijk van uw leeftijd en conditie. Een algemene richtlijn is om te streven naar een hartslag die tussen de 50-85% van je maximale hartslag ligt. Dit is een schatting en is mogelijk niet voor iedereen helemaal nauwkeurig.

Ik vind dit nuttig (6) Lees meer

Wat betekent het als mijn hartslag constant boven of onder een bepaald bereik ligt? Geverifieerd

Als uw hartslag constant boven of onder een bepaald bereik ligt, kan dit duiden op een onderliggende medische aandoening of de noodzaak om uw trainingsintensiteit aan te passen. Raadpleeg een arts als u zich zorgen maakt.

Ik vind dit nuttig (6) Lees meer

Waarom geven sommige hartslagmeters een andere hartslag aan dan andere? Geverifieerd

Hartslagmeters kunnen verschillende nauwkeurigheidsniveaus hebben en de positie van de monitor, het gebruikte type sensor, de fysiologie van het individu en de omgeving kunnen ook van invloed zijn op de hartslagmeting. tarief lezingen.

Ik vind dit nuttig (6) Lees meer

Waarom verschilt mijn hartslag van dag tot dag? Geverifieerd

Uw hartslag kan van de ene op de andere dag fluctueren als gevolg van verschillende factoren zoals stress, slaap, voeding, hydratatieniveaus en medicijnen.

Ik vind dit nuttig (5) Lees meer