HandleidingKwijt Log in

Handleiding Yongnuo Speedlite YN500EX Flitser

Handleiding voor je Yongnuo Speedlite YN500EX Flitser nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 26.8 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Yongnuo Speedlite YN500EX Flitser vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Yongnuo Speedlite YN500EX Flitser?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Specificaties

Merk Yongnuo
Model Speedlite YN500EX
Categorie Flitsers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 26.8 MB

Veelgestelde vragen over Yongnuo Speedlite YN500EX Flitser

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het richtgetal? Geverifieerd
Het richtgetal geeft de maximale hoeveelheid flitslicht aan die de flitser kan produceren. Een hogere waarde geeft aan dat het onderwerp over een grotere afstand belicht kan worden.

Ik vind dit nuttig (122)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Yongnuo Speedlite YN500EX Flitser. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Yongnuo Speedlite YN500EX Flitser