Handleiding Yongnuo Speedlite YN560 III Flitser

Handleiding voor je Yongnuo Speedlite YN560 III Flitser nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 1 comment en heeft 6 stemmen met een gemiddelde score van 33/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 17.75 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Yongnuo Speedlite YN560 III Flitser vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Yongnuo Speedlite YN560 III Flitser?
Ja Nee
33%
67%
6 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Yongnuo Speedlite YN560 III Flitser. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

rina 03-02-2019
wie heeft er een Nederlandse Handleiding van dit product voor mij,.YN560 III

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Yongnuo Speedlite YN560 III Flitser. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Yongnuo. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Yongnuo Speedlite YN560 III Flitser in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Yongnuo
Model Speedlite YN560 III
Categorie Flitsers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 17.75 MB

Alle handleidingen voor Yongnuo Flitsers
Meer handleidingen voor Flitsers

Veelgestelde vragen over Yongnuo Speedlite YN560 III Flitser

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het richtgetal? Geverifieerd

Het richtgetal geeft de maximale hoeveelheid flitslicht aan die de flitser kan produceren. Een hogere waarde geeft aan dat het onderwerp over een grotere afstand belicht kan worden.

Ik vind dit nuttig (137) Lees meer
Handleiding Yongnuo Speedlite YN560 III Flitser

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën