Handleiding Yongnuo Speedlite YN685 Flitser

Handleiding voor je Yongnuo Speedlite YN685 Flitser nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 7 comments en heeft 6 stemmen met een gemiddelde score van 100/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 17.82 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Yongnuo Speedlite YN685 Flitser vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Yongnuo Speedlite YN685 Flitser?
Ja Nee
100%
0%
6 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Yongnuo Speedlite YN685 Flitser. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

frank 09-09-2020
mijn flitser reageert niet op mijn kamera ik heb een nikon d 7500 en een flitser yn 685 gaarne advies frank

beantwoord | Ik vind dit nuttig (3)
Desmet Francine 22-01-2020
Graag de handleiding van flitser yongnuo YN685 speedlite in het nederlands aub (nogal dringend).

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1) Lees meer
Christel Dangez 20-09-2020
Ik heb mij zojuist de flitser aangekocht en zou een Nederlandse handleiding geweldig vinden. Waar kan ik ze verkrijgen ?

Ik vind dit nuttig (19)
sergio 30-10-2019
handleiding em portugees flash speedlite yongnuo YN685

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
frank 05-09-2020
ik krijg mijn fliters niet aan de praat in werk meestal in a met mijn nikon d 7500 kan je me helpen

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Lory 17-04-2022
Hoe het klikgeluid te verwijderen.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
annemie jacobs 14-08-2023
Hallo, Waar kan ik de nederlandstalige handleiding vinden van de YN685 speedlite aub?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Yongnuo Speedlite YN685 Flitser. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Yongnuo. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Yongnuo Speedlite YN685 Flitser in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Yongnuo
Model Speedlite YN685
Categorie Flitsers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 17.82 MB

Alle handleidingen voor Yongnuo Flitsers
Meer handleidingen voor Flitsers

Veelgestelde vragen over Yongnuo Speedlite YN685 Flitser

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het richtgetal? Geverifieerd

Het richtgetal geeft de maximale hoeveelheid flitslicht aan die de flitser kan produceren. Een hogere waarde geeft aan dat het onderwerp over een grotere afstand belicht kan worden.

Ik vind dit nuttig (137) Lees meer
Handleiding Yongnuo Speedlite YN685 Flitser

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën