Handleiding Yongnuo Speedlite YN600EX-RT Flitser

Handleiding voor je Yongnuo Speedlite YN600EX-RT Flitser nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 3 comments en heeft 10 stemmen met een gemiddelde score van 70/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 13.84 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Yongnuo Speedlite YN600EX-RT Flitser vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Yongnuo Speedlite YN600EX-RT Flitser?
Ja Nee
70%
30%
10 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Yongnuo Speedlite YN600EX-RT Flitser. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Jan Gommeren 30-03-2021
ik zou graag een Nederlandse hand leiding hebben van een Yongnuo speedlite YN600EX-RT II

beantwoord | Ik vind dit nuttig (2)
Hans Heerink 10-02-2022
Waar blijft de nederlandse handleiding?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (2)
Jan Gommeren 10-02-2022
vindt het jammer dat het weer niet in de Nederlandse taal is gemaakt.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (2)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Yongnuo Speedlite YN600EX-RT Flitser. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Yongnuo. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Yongnuo Speedlite YN600EX-RT Flitser in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Yongnuo
Model Speedlite YN600EX-RT
Categorie Flitsers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 13.84 MB

Alle handleidingen voor Yongnuo Flitsers
Meer handleidingen voor Flitsers

Veelgestelde vragen over Yongnuo Speedlite YN600EX-RT Flitser

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het richtgetal? Geverifieerd

Het richtgetal geeft de maximale hoeveelheid flitslicht aan die de flitser kan produceren. Een hogere waarde geeft aan dat het onderwerp over een grotere afstand belicht kan worden.

Ik vind dit nuttig (134) Lees meer
Handleiding Yongnuo Speedlite YN600EX-RT Flitser

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën