Handleiding Abilica Stream TM VX Loopband

Handleiding voor je Abilica Stream TM VX Loopband nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 4 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Stream TM XV
Art.nr. 300 002
Model: Houston I
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.98 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Abilica Stream TM VX Loopband vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Abilica Stream TM VX Loopband?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Abilica Stream TM VX Loopband. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Abilica Stream TM VX Loopband. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Abilica. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Abilica Stream TM VX Loopband in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Abilica
Model Stream TM VX
Categorie Loopbanden
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.98 MB

Alle handleidingen voor Abilica Loopbanden
Meer handleidingen voor Loopbanden

Veelgestelde vragen over Abilica Stream TM VX Loopband

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Welke spieren train ik bij het gebruik van een loopband? Geverifieerd

Bij correct gebruik van een loopband worden rug-, buik-, bil- en beenspieren getraind.

Ik vind dit nuttig (665) Lees meer

De riem van mijn loopband slipt, wat moet ik doen? Geverifieerd

Als de riem van de loopband slipt, kan dit een teken zijn dat deze te los zit en strakker moet worden gemaakt. Raadpleeg de handleiding van uw specifieke loopband om te zien hoe u de riem van uw model aanspant.

Ik vind dit nuttig (59) Lees meer

Hoeveel beweging heeft een gemiddelde volwassene nodig? Geverifieerd

Als volwassene is het verstandig om in totaal minimaal 2,5 uur per week matig intensief te bewegen. Idealiter wordt dit over meerdere dagen verspreid.

Ik vind dit nuttig (45) Lees meer

Wat is de maximale hartslag tijdens inspanning? Geverifieerd

Over het algemeen kunt u een hartslag van 220 nemen en daar uw leeftijd van aftrekken. Voor een persoon van 48 jaar is de maximale hartslag dus 220 minus 48, wat gelijk is aan 172. Als u niet zeker bent van uw persoonlijke toestand, raadpleeg dan uw arts.

Ik vind dit nuttig (18) Lees meer
Handleiding Abilica Stream TM VX Loopband

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën