Handleidingen voor Abilica Loopbanden

Hieronder staan alle modellen Abilica Loopbanden waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Welke spieren train ik bij het gebruik van een loopband? Geverifieerd

Bij correct gebruik van een loopband worden rug-, buik-, bil- en beenspieren getraind.

Ik vind dit nuttig (665) Lees meer

De riem van mijn loopband slipt, wat moet ik doen? Geverifieerd

Als de riem van de loopband slipt, kan dit een teken zijn dat deze te los zit en strakker moet worden gemaakt. Raadpleeg de handleiding van uw specifieke loopband om te zien hoe u de riem van uw model aanspant.

Ik vind dit nuttig (59) Lees meer

Hoeveel beweging heeft een gemiddelde volwassene nodig? Geverifieerd

Als volwassene is het verstandig om in totaal minimaal 2,5 uur per week matig intensief te bewegen. Idealiter wordt dit over meerdere dagen verspreid.

Ik vind dit nuttig (45) Lees meer

Wat is de maximale hartslag tijdens inspanning? Geverifieerd

Over het algemeen kunt u een hartslag van 220 nemen en daar uw leeftijd van aftrekken. Voor een persoon van 48 jaar is de maximale hartslag dus 220 minus 48, wat gelijk is aan 172. Als u niet zeker bent van uw persoonlijke toestand, raadpleeg dan uw arts.

Ik vind dit nuttig (18) Lees meer

Laatste comments

Handleiding Abilica Premium 9000 Loopband
Astri Skarpengland 06-03-2023
De loopband stopte vandaag plotseling. Geen geluid, licht of beweging. Contact/loop en kabels zijn gecontroleerd werken zoals het hoort. De noodknop is natuurlijk aanwezig. Wat doen we?


(Vertaald door Google)
Abilica Premium 9000 Loopband