Handleiding Dunlop Am.1 Hometrainer

Handleiding voor je Dunlop Am.1 Hometrainer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 4 veelgestelde vragen, 26 comments en heeft 22 stemmen met een gemiddelde score van 77/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.5 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Dunlop Am.1 Hometrainer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Dunlop Am.1 Hometrainer?
Ja Nee
77%
23%
22 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Dunlop Am.1 Hometrainer. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

J. J. Jansen 13-07-2019
Ben de netwerkadapter kwijt van dit apparaat, weet iemand welk type ik daarvoor moet hebben? Kan iemand dit voor me checken? Alvast super bedankt.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (25) Lees meer
Wal 12-04-2021
AC adapter. Model. JAD-0600500E

Ik vind dit nuttig (0)
Fam.Pijnenburg 24-01-2020
Mijn dunlop hometrainer am 1 die trapt maar op 1 trapsterkte.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (16)
fred groenewegen 27-11-2019
Mijn hometrainer trapt bijna niet meer. Ik wil erin kijken wat de oorzaak hiervan is. Het eerste probleem : Hoe krijg ik de trappers eraf. Of is er een andere manier om de Dunlop concept 2000 te repareren?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (12)
[email protected] 03-10-2020
Ben netwerkadaptor kwijt ,waar kan ik een nieuwe kopen? Dankjewwel

beantwoord | Ik vind dit nuttig (9) Lees meer
Nancy 18-12-2020
Ik ben ook de mijne kwijt, weet je al meer waar je de kabel kunt kopen aub ?

Ik vind dit nuttig (6)
Wal 12-04-2021
A-C adaptor model. JAD-0600500E

Ik vind dit nuttig (2)
Dick 27-10-2021
Heb de trainer aangeschaft.Ik weet niet waar de plug van de netstroomadapter moet worden aangesloten?? Kan iemand mij helpen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (7) Lees meer
Gerard 27-10-2021
Linkd onder, beetje weggestopt.

Ik vind dit nuttig (7)

Loading…

A LEPOLLES 07-04-2020
Ik weet niet hoe ik in de meisjesmodus moet configureren om mijn parameters in te voeren Met vriendelijke groeten

beantwoord | Ik vind dit nuttig (6) (Vertaald door Google)
Michel De Bock 25-10-2020
Ik bezit een oude hometrainer Dunlop. Op het scherm staat alles aangeduid maar er wordt niets gemeten. Wat kan de oorzaak zijn?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (5)
Jan Hulsbosch. 24-11-2020
Ik ben de adapter kwijt. waar kan ik een nieuwe bestellen. Wat zijn de dan de kosten. Groetjes Jan Hulsbosch. [email protected]

beantwoord | Ik vind dit nuttig (3) Lees meer
Nancy 18-12-2020
Idem ik ook de mijne kwijt

Ik vind dit nuttig (0)
Jan Eisinga 05-01-2022
Stroomkabel/adapter kapot door hond . Waar kan ik een nieuwe kopen?

Ik vind dit nuttig (0)
Mack Frédéric 14-04-2023
Ik heb zojuist een gebruikte Dunlop AM.1 hometrainer gekocht. Ik had echter geen oplader om het te laten werken. Zou het mogelijk zijn om erachter te komen welk type oplader nodig is en waar en hoe deze te vinden. Alvast bedankt .

beantwoord | Ik vind dit nuttig (2) Lees meer (Vertaald door Google)
Breton liliane 30-04-2023
Kunt u mij voorzien van een draad en oplader voor een AM.1-fiets.

Ik vind dit nuttig (1) (Vertaald door Google)
andre brieuc 14-02-2021
hallo; we zijn de stroomkabel kwijt, dus vertel ons waar we kunnen krijg een nieuwe; bedankt

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1) (Vertaald door Google)
Leclercq Brigitte 01-01-2020
Ik heb een dunlop am1 appartementsfiets gekocht maar geen oplader en zou ook niet zijn waar ik hem moet neerzetten. Kan me vertellen waar ik hem kan vinden en waar ik hem moet zetten

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) Lees meer (Vertaald door Google)
andre brieuc 14-02-2021
hallo; uw stroomkabel voor mijn dunlop sportfiets Am.1 m ook geïnteresseerd kunt u contact met mij opnemen

Ik vind dit nuttig (3) (Vertaald door Google)
bourgeois 14-05-2020
Ochtend. Ik heb een dunlop am1 fiets. de mijne heeft problemen met het veranderen van de traagheidskracht. geen tijd hebt om de reparatie te zien, raad ik u aan de oplader te verkopen. Ik liet hem gaan voor 20 euro plus fdp indien nodig natuurlijk. dus ik wacht op je nieuws, bedankt

Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Suzy Nageswar 06-02-2021
Mijn scherm doet het niet en trap maar op 1

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Bigot 20-02-2021
De krachtinstelknop is kapot (plastic van de kapotte knop) hoe een andere te kopen het is een exclusieve clubkwaliteit van Dunlop bedankt

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Wal 12-04-2021
Netwerk adapter JAD-0600500E

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Nancy Degroote 08-09-2022
Ik heb de dunlop hometrainer A1 maar ben de kabel (prieze) kwijt , waar en welke moet ik aankopen aub ?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Peters Richard 05-01-2023
Mijn Dunlop sport Am.1 is een hele tijd niet meer gebruikt. nu bij inschakelen ik niets doen, er loopt constant de letter R over mijn scherm van links naar rechts. Hoe kan ik dit verhelpen.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Xavier Legardez 18-10-2023
Hallo. Ik heb deze fiets van mijn moeder gekregen en ik weet niet waar ik hem moet aansluiten. Met vriendelijke groeten Xavier

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Dunlop Am.1 Hometrainer. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Dunlop. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Dunlop Am.1 Hometrainer in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Dunlop
Model Am.1
Categorie Hometrainers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 3.5 MB

Alle handleidingen voor Dunlop Hometrainers
Meer handleidingen voor Hometrainers

Veelgestelde vragen over Dunlop Am.1 Hometrainer

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn hometrainer maakt een tikkend geluid tijdens het trappen, wat kan ik hieraan doen? Geverifieerd

In de meeste gevallen wordt het geluid veroorzaakt door de trappers. Dit kan worden opgelost door de trappers eraf te halen en opnieuw te monteren. Het kan ook zijn dat er in de behuizing een kabel losthangt en tegen bewegende onderdelen aankomt. Maak de behuizing los en maak de kabel vast waar deze hoort of zorg dat deze niet meer tegen de bewegende onderdelen komt.

Ik vind dit nuttig (1085) Lees meer

Welke spieren train ik bij het gebruik van een hometrainer? Geverifieerd

Bij correct gebruik van een hometrainer worden buik-, bil- en beenspieren getraind.

Ik vind dit nuttig (688) Lees meer

Wat is de maximale hartslag tijdens inspanning? Geverifieerd

Over het algemeen kunt u een hartslag van 220 nemen en daar uw leeftijd van aftrekken. Voor een persoon van 48 jaar is de maximale hartslag dus 220 minus 48, wat gelijk is aan 172. Als u niet zeker bent van uw persoonlijke toestand, raadpleeg dan uw arts.

Ik vind dit nuttig (23) Lees meer

Hoeveel beweging heeft een gemiddelde volwassene nodig? Geverifieerd

Als volwassene is het verstandig om in totaal minimaal 2,5 uur per week matig intensief te bewegen. Idealiter wordt dit over meerdere dagen verspreid.

Ik vind dit nuttig (22) Lees meer
Handleiding Dunlop Am.1 Hometrainer

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën