Handleiding Dunlop Cardio 410 Hometrainer

Handleiding voor je Dunlop Cardio 410 Hometrainer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 4 veelgestelde vragen, 9 comments en heeft 19 stemmen met een gemiddelde score van 89/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

E
E
F
NL
CARDIO 410
20084
Instrucciones de montaje
- Assembly instruction - Notice de montage - Montage
instructies -
Istruzioni per il montaggio - Οδηγίες Συναρµολόγησης
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Dunlop Cardio 410 Hometrainer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Dunlop Cardio 410 Hometrainer?
Ja Nee
89%
11%
19 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Dunlop Cardio 410 Hometrainer. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Linda Denayer 01-12-2020
Hallo, Ik ben blij om mijn fiets te gebruiken, die tot nu toe een trouwe trainingspartner is geweest. Helaas begon het crankstel ineens leeg te draaien, zonder verdere weerstand. Alsof ze van de katrol waren losgemaakt? Als de pedaalarmbouten eenmaal zijn losgedraaid, is het onmogelijk om de pedaalarmen te verwijderen om het deksel los te maken en het probleem te identificeren (riem? Anders?). Kunt u mij informeren over de modus operandi? Hartelijk bedankt !

beantwoord | Ik vind dit nuttig (9) (Vertaald door Google)
Robert GUINARD - 5 rue r 14-01-2020
Waar kan ik de fietscomputer laten repareren - nieuwe batterijen maar geen schermweergave - hier is mijn e-mailadres; [email protected] bedankt

beantwoord | Ik vind dit nuttig (6) Lees meer (Vertaald door Google)
JETTİOUI abdallah 04-06-2020
Wat te doen met mijn computer die een fractie van een seconde aangaat en dan C uitschakelt tijdens het uitzenden van een commercial, de batterijen zijn uitstekend, maar hij blijft niet aan, bedankt

Ik vind dit nuttig (2) (Vertaald door Google)
Laetitia Fournaux 22-06-2022
Hallo Op het scherm van mijn fiets staat linksboven een P en ik kan de verschillende functies (tijd, snelheid, afgelegde km) niet meer zien maar hij voelt de polsen goed, kan iemand mij helpen aub? Dankjewel

beantwoord | Ik vind dit nuttig (4) (Vertaald door Google)
consuelo jarquin 08-08-2019
Hoe kan ik de pedalen moeilijker laten trappen omdat ze te los zitten?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1) (Vertaald door Google)
Dick Mous 30-01-2021
Zou graag willen weten of ik twee losse trappers kan bestellen voor de Dunlop cardio 410

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)
Ad Splinters 09-12-2023
Wij hebben gisteren een Dunlop Concept Sport hometrainer als tweedehandsje gekocht. Kan iemand mij vertellen hoe je de trap weerstand kunt verhogen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)
Iratxe 19-05-2020
Het kleine handvat dat draait om het stuur vast te houden is gebroken, gebarsten en dient om het iets meer / laag af te stellen. Dus ik kan de fiets niet gebruiken, omdat ik het stuur niet kan vasthouden. Voor de rest is de fiets zeer goed verzorgd en in perfecte staat Zou het mogelijk zijn om dat onderdeel te krijgen of zou er een ander stuur kunnen zijn dat geschikt is voor deze fiets? Waar zou ik heen kunnen gaan? Ik zou u zeer dankbaar zijn als u mij zou kunnen antwoorden. Bedankt.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Christian Jupiter 20-04-2024
hallo ik heb al 15 jaar een Dunlop concept-sportfiets, ik trap elke twee dagen. Ik ben super blij met de fiets, hoe kan ik weten of dit mogelijk is, om de kilometerstand van de fiets te weten;

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Dunlop Cardio 410 Hometrainer. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Dunlop. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Dunlop Cardio 410 Hometrainer in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Dunlop
Model Cardio 410
Categorie Hometrainers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1 MB

Alle handleidingen voor Dunlop Hometrainers
Meer handleidingen voor Hometrainers

Veelgestelde vragen over Dunlop Cardio 410 Hometrainer

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn hometrainer maakt een tikkend geluid tijdens het trappen, wat kan ik hieraan doen? Geverifieerd

In de meeste gevallen wordt het geluid veroorzaakt door de trappers. Dit kan worden opgelost door de trappers eraf te halen en opnieuw te monteren. Het kan ook zijn dat er in de behuizing een kabel losthangt en tegen bewegende onderdelen aankomt. Maak de behuizing los en maak de kabel vast waar deze hoort of zorg dat deze niet meer tegen de bewegende onderdelen komt.

Ik vind dit nuttig (1085) Lees meer

Welke spieren train ik bij het gebruik van een hometrainer? Geverifieerd

Bij correct gebruik van een hometrainer worden buik-, bil- en beenspieren getraind.

Ik vind dit nuttig (688) Lees meer

Wat is de maximale hartslag tijdens inspanning? Geverifieerd

Over het algemeen kunt u een hartslag van 220 nemen en daar uw leeftijd van aftrekken. Voor een persoon van 48 jaar is de maximale hartslag dus 220 minus 48, wat gelijk is aan 172. Als u niet zeker bent van uw persoonlijke toestand, raadpleeg dan uw arts.

Ik vind dit nuttig (23) Lees meer

Hoeveel beweging heeft een gemiddelde volwassene nodig? Geverifieerd

Als volwassene is het verstandig om in totaal minimaal 2,5 uur per week matig intensief te bewegen. Idealiter wordt dit over meerdere dagen verspreid.

Ik vind dit nuttig (22) Lees meer
Handleiding Dunlop Cardio 410 Hometrainer

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën