Handleidingen voor Dunlop Hometrainers

Hieronder staan alle modellen Dunlop Hometrainers waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn hometrainer maakt een tikkend geluid tijdens het trappen, wat kan ik hieraan doen? Geverifieerd

In de meeste gevallen wordt het geluid veroorzaakt door de trappers. Dit kan worden opgelost door de trappers eraf te halen en opnieuw te monteren. Het kan ook zijn dat er in de behuizing een kabel losthangt en tegen bewegende onderdelen aankomt. Maak de behuizing los en maak de kabel vast waar deze hoort of zorg dat deze niet meer tegen de bewegende onderdelen komt.

Ik vind dit nuttig (1085) Lees meer

Welke spieren train ik bij het gebruik van een hometrainer? Geverifieerd

Bij correct gebruik van een hometrainer worden buik-, bil- en beenspieren getraind.

Ik vind dit nuttig (687) Lees meer

Hoeveel beweging heeft een gemiddelde volwassene nodig? Geverifieerd

Als volwassene is het verstandig om in totaal minimaal 2,5 uur per week matig intensief te bewegen. Idealiter wordt dit over meerdere dagen verspreid.

Ik vind dit nuttig (21) Lees meer

Wat is de maximale hartslag tijdens inspanning? Geverifieerd

Over het algemeen kunt u een hartslag van 220 nemen en daar uw leeftijd van aftrekken. Voor een persoon van 48 jaar is de maximale hartslag dus 220 minus 48, wat gelijk is aan 172. Als u niet zeker bent van uw persoonlijke toestand, raadpleeg dan uw arts.

Ik vind dit nuttig (21) Lees meer

Laatste comments

Handleiding Dunlop Cardio 410 Hometrainer
Christian Jupiter 20-04-2024
hallo ik heb al 15 jaar een Dunlop concept-sportfiets, ik trap elke twee dagen. Ik ben super blij met de fiets, hoe kan ik weten of dit mogelijk is, om de kilometerstand van de fiets te weten;


(Vertaald door Google)
Dunlop Cardio 410 Hometrainer
Handleiding Dunlop Cardio 410 Hometrainer
Ad Splinters 09-12-2023
Wij hebben gisteren een Dunlop Concept Sport hometrainer als tweedehandsje gekocht. Kan iemand mij vertellen hoe je de trap weerstand kunt verhogen?


Dunlop Cardio 410 Hometrainer
Handleiding Dunlop Am.1 Hometrainer
Xavier Legardez 18-10-2023
Hallo. Ik heb deze fiets van mijn moeder gekregen en ik weet niet waar ik hem moet aansluiten. Met vriendelijke groeten Xavier


(Vertaald door Google)
Dunlop Am.1 Hometrainer
Handleiding Dunlop Am.1 Hometrainer
Breton liliane 30-04-2023
Kunt u mij voorzien van een draad en oplader voor een AM.1-fiets.


(Vertaald door Google)
Dunlop Am.1 Hometrainer
Handleiding Dunlop Am.1 Hometrainer
Mack Frédéric 14-04-2023
Ik heb zojuist een gebruikte Dunlop AM.1 hometrainer gekocht. Ik had echter geen oplader om het te laten werken. Zou het mogelijk zijn om erachter te komen welk type oplader nodig is en waar en hoe deze te vinden. Alvast bedankt .


(Vertaald door Google)
Dunlop Am.1 Hometrainer